Birlad.Dn40 buis van roestvrij staalAandachtspunten tijdens de productie

  • vrijgavetijd:2022-07-30 17:58:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:675
  • Korte omschrijving:

    Birlad.,Assemblée: de afdichtring moet op de juiste wijze in de U-groeve van de pijpmontage worden geïnstalleerd, de pijp in de

Artikel inhoud

Assemblée: de afdichtring moet op de juiste wijze in de U-groeve van de pijpmontage worden geïnstalleerd, de pijp in de socket van de pijpmontage worden gestopt en moet wachten op het doorboren.

Sinds het begin van vorig jaar hebben vreemde landen vaak Idquo uitgevoerd; Dubbele inverse ^ rdquo; Dit heeft een grote impact op China"s roestvrij staal gietindustrie. Export is een groot deel van de ontwikkeling van China"s roestvrij staal industrie en bezet een enorm marktaandeel in zijn industriële ontwikkeling. In het licht van economische neergang en langzame ontwikkeling, moet de ontwikkeling van China"s roestvrij staal industrie voortdurend verbeteren productkwaliteit Een betere ontwikkeling van de buitenlandse handel en handel in protectionisme, het combineren van producten met milieubescherming, energiebronnen en culturele omgeving en het verbeteren van het concurrentievermogen van producten van roestvrij staal.

Birlad.Nadat de roestvrij stalen pijp is voltooid, moet deze worden verplaatst, verplaatst en verplaatst voor een lange afstand. Als er geen zak, zullen er krassen en krassen op het oppervlak, die het uiterlijk van het oppervlak zal be ïnvloeden.

Pijpen van roestvrij staal kunnen worden onderverdeeld in CR-series (-serie), Cr Ni-serie (-serie), Cr Mn Ni-serie (-serie) en precipitatie-verhardingsreeksen (-serie). Series — Cr Ni Austenic roestvrij staal -serie &m mâ; Cr Ni austenitic roestvrij staal.

Hu Ning.Productie van gelaste buizen van roestvrij staal: grondstof --strippen --strippen --gelaste pijp --eindreparatie --polijsting --Inspection (spray printing) --Verpakking --zending (opslag) (decoratieve gelaste pijp).

Herstart de kwaliteit van roestvrij stalen pijp, we beloven ^ ldquo; chroom en nikkel ^ rdquo; Straf voor onjuiste gegevens en een kwaliteitscontrole- en conformiteitscertificaat.

Pas de verhouding van de austenite vormende elementen aan ferrietvormende elementen in het staal om het een austenite +-ferrietstructuur met twee fases te maken, waarin ferriet voor % %. Deze duale fase structuur is niet gemakkelijk om intergranulaire corrosie te produceren.


Birlad.Dn40 buis van roestvrij staalAandachtspunten tijdens de productie



Met behulp van CrO en hsoho als de belangrijkste componenten en het toevoegen van een passende hoeveelheid mnso.ho kleuroplossing,Birlad.Riem van roestvrij staal met hoge temperatuur, werd de chemische kleuring van roestvrij staal industriële pijp uitgevoerd. De effecten van voorbehandeling proces, kleuroplossing temperatuur, massaconcentratie en kleurtijd op de kleurenfilm van roestvrij staal industriële pijp werden besproken. Door een groot aantal experimenten wordt een goede formule en procesbereik van kleuroplossing verkregen. Met de toename van temperatuur en tijd, neemt de filmdikte toe, en de kleurveranderingen zijn bruin,Birlad.20 grote diameter naadloze stalen pijp, blauw, goud, purplisch rood en groen. Na het drogen en afdichten heeft de gekleurde film van roestvrij staal industriële pijp een meer uniforme oppervlaktekleur, een goede reproduceerbaarheid en een aanzienlijk betere slijtvastheid en corrosiebestendigheid.

Om het ontstaan van lasporiën te voorkomen, moeten de lasonderdelen worden gereinigd als er roest,Birlad.409 roestvrij stalen strip, olievlek, enz.

De exploitanten zijn voornamelijk loodgieters en argon booglassers, met medewerking van andere soorten werk, en de lasser met argon moet het certificaat hebben afgegeven door de bevoegde diensten.

WerkcursussenToepassingsgebieden: chemische industrie, bouwnijverheid.

Toepassingsgebied: lancering van het marktplan van roestvrij stalen buizen op de markt van nieuwe producten, zoals keukenapparatuur van roestvrij staal.

. Het is onze verantwoordelijkheid om geen aandacht te besteden aan het onderhoud van de pijp tijdens het transport, de pijp te mengen met roestige chemische producten, wat roest zal veroorzaken. . Het is de verantwoordelijkheid van de verwerker en de fabrikant. Bij het snijden van roestvrij staal of ijzer bij de vervaardiging van goederen, zal het schroot roest veroorzaken op het oppervlak van de stalen pijp. Daarom is het alleen redelijk dat hooggekwalificeerde technici het onderzoek en de discussie verdiepen, een redelijke verdeling van de verantwoordelijkheden maken en verantwoordelijk zijn voor de prestaties. Je kunt niet toestaan dat staalfabrieken, pijpfabrieken verwerkers of gebruikers de verantwoordelijkheid dragen voor compensatie!


Birlad.Dn40 buis van roestvrij staalAandachtspunten tijdens de productie



Behandeling van oplossingen. Het voornaamste doel van het blussen van het water na verhitting van het staal tot ~ prop ; is het oplossen van de carbide in austenite en deze toestand op kamertemperatuur te houden, zodat de corrosiebestendigheid van het staal sterk zal worden verbeterd. Zoals hierboven vermeld, om intergranulaire corrosie te voorkomen, wordt de behandeling van vaste oplossing meestal gebruikt om CrC op te lossen in austenite en vervolgens snel te koelen. Luchtkoeling kan worden toegepast voor delen, buitendiameter en wanddikte. Vergeleken met het lassen van argon is het meer dan tien keer zijn hoge lassnelheid. Daarom hebben roestvrijstalen pijpen voor gemeenschappelijk gebruik een hogere verbruikscijfer. Door de hoge snelheid van hoge lassen, is het moeilijk om burrs te verwijderen in gelaste pijpen. Op dit moment, hoge frequentie lassen De gelaste buizen van roestvrij staal kunnen niet worden gedragen door chemische en nucleaire industrieën, wat ook een van de redenen is.

def;SPHESPHE—] mdash; Warm gewalste stalen plaat en strip voor dieptrekken.

Productie van gelaste buizen van roestvrij staal: grondstof --strippen --strippen --gelaste pijp --eindreparatie --polijsting --Inspection (spray printing) --Verpakking --zending (opslag) (decoratieve gelaste pijp).

Birlad.Voeg een kleine hoeveelheid zwavel en fosfor toe om het makkelijker te snijden.

Assemblée: de afdichtring moet op de juiste wijze in de U-groeve van de pijpmontage worden geïnstalleerd, de pijp in de socket van de pijpmontage worden gestopt en moet wachten op het doorboren.

De exploitanten zijn voornamelijk loodgieters en argon booglassers, met medewerking van andere soorten werk, en de lasser met argon moet het certificaat hebben afgegeven door de bevoegde diensten.

Morrelgonj.Overige productinformatie
  • Haibo BayBouwwerf heffen vrachtliftVerschillende industrieën

    Haibo BayBouwwerf heffen vrachtliftVerschillende industrieën

  • FengnanCity in GermanyBouwwerfpersoneel tilt vrachtlift opWaar wordt het voor gebruikt

    FengnanCity in GermanyBouwwerfpersoneel tilt vrachtlift opWaar wordt het voor gebruikt

  • GaopingBuitenheffende vrachtliftOpbrengststerkte

    GaopingBuitenheffende vrachtliftOpbrengststerkte

  • Jiangsu.De lift is goed.Wat zijn de ontwikkelingsvooruitzichten nu?

    Jiangsu.De lift is goed.Wat zijn de ontwikkelingsvooruitzichten nu?

  • Jining.De vrachtlift isHoge kwaliteit en lage prijs

    Jining.De vrachtlift isHoge kwaliteit en lage prijs

  • Xinhua.Drie ton heffende vrachtliftProductieproces

    Xinhua.Drie ton heffende vrachtliftProductieproces

  • Jinzhou.Drie ton vrachtliftVersterk de opleiding van R&D-talenten

    Jinzhou.Drie ton vrachtliftVersterk de opleiding van R&D-talenten

  • Jinzhou.Dubbele geleiderail vrachtliftVeel gebruikt in de afgelopen jaren

    Jinzhou.Dubbele geleiderail vrachtliftVeel gebruikt in de afgelopen jaren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!