DavragerNameImpedance standaard voor droge transformatorWat is het verschil tussen seizoens- en seiz

  • vrijgavetijd:2022-08-16 22:41:20
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:167
  • Korte omschrijving:

    DavragerName,Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedomp

Artikel inhoud

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

DavragerNameFabrikanten van omzetters nemen over het algemeen IP beschermende behuizing, die het binnenbrengen van vast vuil met een diameter van meer dan mm kan voorkomen, ratten, slangen, katten, vogels en andere dieren, wat resulteert in vicieuze gemeenschappelijke storingen zoals kortsluiting en stroomuitval, en een veilige natuurlijke barrière voor het energiegedeelte kan bieden. Als de transformator-uitrusting buiten moet zijn, kan IP beschermende behuizing worden aangenomen, die kan voorkomen dat de bovengenoemde IP-beschermende effecten gelijk worden verdeeld met de IP-beschermende effecten. De behuizing van IP zal echter de koelcapaciteit van de transformator verminderen, dus let op de vermindering van zijn bedrijfsvolume.

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Peshawar.De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Korte invoering van de nullijn van de transformator


DavragerNameImpedance standaard voor droge transformatorWat is het verschil tussen seizoens- en seizoensonderhoud?



Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Hoeveel gaat het kosten?Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

transformator-onderneming met olieonderdompeling


DavragerNameImpedance standaard voor droge transformatorWat is het verschil tussen seizoens- en seizoensonderhoud?



De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken,DavragerNameComputer-temperatuurregelaar voor droge transformatoren, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Eerlijke dienstBij het controleren van de haak kern,DavragerNameTransformer voor circuits,DavragerNametransformator met olieonderdompeling, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, als het ; enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

Fabriek voor elektrische transformatoren

DavragerNameNa de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Fout oordeel van de transformator

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Morrelgonj.Overige productinformatie
  • RotterdamHydraulische lift van aluminiumlegeringWat voor soort gevoel van waarde moet worden geëvena

    RotterdamHydraulische lift van aluminiumlegeringWat voor soort gevoel van waarde moet worden geëvena

  • Matai.Prijs van 5000KVA-transformatorWat veroorzaakt een abnormale bewerkingsnauwkeurigheid?

    Matai.Prijs van 5000KVA-transformatorWat veroorzaakt een abnormale bewerkingsnauwkeurigheid?

  • GroningenKlein huishoudelijk elektrisch liftplatformWat zijn de zaken die aandacht nodig hebben in d

    GroningenKlein huishoudelijk elektrisch liftplatformWat zijn de zaken die aandacht nodig hebben in d

  • Groningen5 meter hefplatform autoDe waarde en betekenis van

    Groningen5 meter hefplatform autoDe waarde en betekenis van

  • XinjiangCity in ChinaZelfrijdend hydraulisch hefplatformAnalyse van e-commerce marketingmethoden

    XinjiangCity in ChinaZelfrijdend hydraulisch hefplatformAnalyse van e-commerce marketingmethoden

  • Oldenburg.22ov elektrische liftNieuwscitaat

    Oldenburg.22ov elektrische liftNieuwscitaat

  • Oldenburg.Hefplatform voor huishoudensWat zijn de kenmerken?

    Oldenburg.Hefplatform voor huishoudensWat zijn de kenmerken?

  • Oldenburg.Klein volledig automatisch hefplatformGoed optreden

    Oldenburg.Klein volledig automatisch hefplatformGoed optreden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!