Sangliworld.kgmHoeveel is een 1000 KVA-transformatorSleutelproblemen aanpakken om het succespercenta

  • vrijgavetijd:2022-08-16 00:46:04
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:405
  • Korte omschrijving:

    Sangliworld.kgm,Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan,Sangliworld.kgmVerlies van elektrische transformator, moet het proble

Artikel inhoud

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan,Sangliworld.kgmVerlies van elektrische transformator, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, lawaai en trillingen zijn en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Sangliworld.kgmDe interne markt voor transformatoren is traag

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Tunduma.kgmWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.


Sangliworld.kgmHoeveel is een 1000 KVA-transformatorSleutelproblemen aanpakken om het succespercentage te verhogen



lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

onderhoud van apparatuurVóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug,Sangliworld.kgmtransformator voor droog type en met olie ondergedompelde transformator, moeten op tijd leeg zijn.

Losse kernschroef

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.


Sangliworld.kgmHoeveel is een 1000 KVA-transformatorSleutelproblemen aanpakken om het succespercentage te verhogen



In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

technologische innovatieDe methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ;,Sangliworld.kgmBrand van olie ondergedompelde transformator, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Sangliworld.kgmUitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

fabrikant van droge transformatoren

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Morrelgonj.Overige productinformatie
  • LorientSchaarlift kleinWelke technologieën en materialen moeten beschikbaar zijn vóór de bouw?

    LorientSchaarlift kleinWelke technologieën en materialen moeten beschikbaar zijn vóór de bouw?

  • LorientZelfrijdende hefplatformtruckKenmerken van het product:

    LorientZelfrijdende hefplatformtruckKenmerken van het product:

  • Delancey.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch platformMethode voor het ontwikkelen van marketingka

    Delancey.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch platformMethode voor het ontwikkelen van marketingka

  • Liaoning.Elektrische waterpoort liftHet toepassingsgebied blijft zich uitbreiden

    Liaoning.Elektrische waterpoort liftHet toepassingsgebied blijft zich uitbreiden

  • Liaoning.Klim- en hefplatformDe kwestie van overleven is:

    Liaoning.Klim- en hefplatformDe kwestie van overleven is:

  • Liaoning.Onderhoud van hydraulisch liftplatformSnelle groei in marktomvang

    Liaoning.Onderhoud van hydraulisch liftplatformSnelle groei in marktomvang

  • Liaoning.Mobiel hydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringWelke materialen zijn onmisbaar

    Liaoning.Mobiel hydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringWelke materialen zijn onmisbaar

  • Almere StadbouwliftWat zijn de prijs- en prestatievoordelen?

    Almere StadbouwliftWat zijn de prijs- en prestatievoordelen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!