Madurai.Grootte van een droge transformatorWat zijn de unieke structurele kenmerken?

  • vrijgavetijd:2022-08-15 23:27:41
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:246
  • Korte omschrijving:

    Madurai.,Exploitatie van gesmolten transformatorBij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontl

Artikel inhoud

Exploitatie van gesmolten transformator

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Madurai.Om het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen, heeft het ministerie van Financiën, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Leibinsk.Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.


Madurai.Grootte van een droge transformatorWat zijn de unieke structurele kenmerken?



Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Fabrikant van omzetters

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

eigendomsrechtFout oordeel van de transformator

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.


Madurai.Grootte van een droge transformatorWat zijn de unieke structurele kenmerken?



Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank stijger, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces,Madurai.Prijs van olie ondergedompelde transformator, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces,Madurai.Prijs van 5000KVA-transformator, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken, een intelligente zender, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Madurai.Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is,Madurai.Prijs van 800 KVA droge type box transformator, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Morrelgonj.Overige productinformatie
  • Sivednica.kgmVoertuig voor hydraulisch hefplatformHoe de pompefficiëntie te verbeteren?

    Sivednica.kgmVoertuig voor hydraulisch hefplatformHoe de pompefficiëntie te verbeteren?

  • Perpignan.Hydraulische hefplatform van de kettinghoe te gebruiken

    Perpignan.Hydraulische hefplatform van de kettinghoe te gebruiken

  • Ningxia.kgmElektrische spiraalstaafliftGediversifieerde marktontwikkeling verbetert het concurrentie

    Ningxia.kgmElektrische spiraalstaafliftGediversifieerde marktontwikkeling verbetert het concurrentie

  • Ningxia.kgmHefplatform voor magazijnenGoede reputatie

    Ningxia.kgmHefplatform voor magazijnenGoede reputatie

  • Ningxia.kgmLift van het werkplatformGroothandel

    Ningxia.kgmLift van het werkplatformGroothandel

  • Ningxia.kgmLift van de mast type aluminiumlegeringAltijd in verzadiging

    Ningxia.kgmLift van de mast type aluminiumlegeringAltijd in verzadiging

  • Memphis.Voor liftenbouwplaatsenWat zijn de kenmerken?

    Memphis.Voor liftenbouwplaatsenWat zijn de kenmerken?

  • SuranyNametransformator met lage spanningDe reden waarom hoe harder de bocht?

    SuranyNametransformator met lage spanningDe reden waarom hoe harder de bocht?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!