CoimbatoreNameGrondbestendigheid van de distributietransformatorWaar is het van gemaakt

  • vrijgavetijd:2022-08-15 23:20:56
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:591
  • Korte omschrijving:

    CoimbatoreName,In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen

Artikel inhoud

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

CoimbatoreNameDe visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding,CoimbatoreNameDistributie 400 KVA-transformator,CoimbatoreNametoepassingen voor droge transformatoren,CoimbatoreNameVerdelingscapaciteit van transformatoren, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Tyup.Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Verbindingsgroep structuur van droge transformator


CoimbatoreNameGrondbestendigheid van de distributietransformatorWaar is het van gemaakt



De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

Losse kernschroef

Uitstekende kwaliteitDe methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Droge transformator


CoimbatoreNameGrondbestendigheid van de distributietransformatorWaar is het van gemaakt



In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Lijst van contingentenElektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

CoimbatoreNameDe isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Morrelgonj.Overige productinformatie
  • Drogheda.Dubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringSnijtechnologie

    Drogheda.Dubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringSnijtechnologie

  • Shi Qieqing.Liften bouwenDrie veelvoorkomende problemen:

    Shi Qieqing.Liften bouwenDrie veelvoorkomende problemen:

  • Busia.kgmTemperatuurmeting van droge transformatorenWat is het type en de functie?

    Busia.kgmTemperatuurmeting van droge transformatorenWat is het type en de functie?

  • HuairenCity in California USAVast type hydraulisch hefplatformConcurrentievermogen in dagelijks onde

    HuairenCity in California USAVast type hydraulisch hefplatformConcurrentievermogen in dagelijks onde

  • HuairenCity in California USAJueli hefplatformwagenVerwerking in de industrie

    HuairenCity in California USAJueli hefplatformwagenVerwerking in de industrie

  • PescaraNameElektrische liftbatterijWaarschuwingsinstructies voor bediening:

    PescaraNameElektrische liftbatterijWaarschuwingsinstructies voor bediening:

  • PescaraName25 meter hefplatformWaar is de bodem van de prijs voor hervatting van het werk voor onbep

    PescaraName25 meter hefplatformWaar is de bodem van de prijs voor hervatting van het werk voor onbep

  • PescaraNameMobiel liftplatformAllerlei functies die je niet kent

    PescaraNameMobiel liftplatformAllerlei functies die je niet kent

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!