Aurangabad.Gemeenschappelijke modellen van transformatorSnelle groei in marktomvang

  • vrijgavetijd:2022-08-15 23:06:42
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:175
  • Korte omschrijving:

    Aurangabad., kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonste

Artikel inhoud
kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Aurangabad.De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is,Aurangabad.Test van oliemonsters van een transformator met olieonderdompeling, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Volgens de conditie van scheuren, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel,Aurangabad.500 kV droge transformator, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.


Aurangabad.Gemeenschappelijke modellen van transformatorSnelle groei in marktomvang



Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Vallende buitenlandse zaken en piercing

InstallatievoorwaardenVerspreiding van het geluid van droge transformator

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:


Aurangabad.Gemeenschappelijke modellen van transformatorSnelle groei in marktomvang



Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Oké of niet?Korte invoering van de nullijn van de transformator

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt,Aurangabad.Temperatuurregelaar voor olieonderdompeling, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Aurangabad.Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Morrelgonj.Overige productinformatie
  • Vitti sur SeineHet hefplatform van de liftNieuwe veelvoorkomende problemen en bijbehorende oplossing

    Vitti sur SeineHet hefplatform van de liftNieuwe veelvoorkomende problemen en bijbehorende oplossing

  • Vitti sur SeineVolledig automatische lift van de aluminiumlegeringDe voor- en nadelen en hoe de kwal

    Vitti sur SeineVolledig automatische lift van de aluminiumlegeringDe voor- en nadelen en hoe de kwal

  • Terni.Elektrische lift van de touw klimmachineversleten onderdelen

    Terni.Elektrische lift van de touw klimmachineversleten onderdelen

  • IseronKleine liften voor huishoudens Kleine liften voor huishoudensWat zijn de vereisten voor instal

    IseronKleine liften voor huishoudens Kleine liften voor huishoudensWat zijn de vereisten voor instal

  • Messina.Hydraulisch zelfhijsplatformElementen om de betrouwbaarheid van de stuwkracht te verbeteren

    Messina.Hydraulisch zelfhijsplatformElementen om de betrouwbaarheid van de stuwkracht te verbeteren

  • TajanoijnSpecificatie en model van transformator voor stroomvoorzieningFocus op het bieden van een n

    TajanoijnSpecificatie en model van transformator voor stroomvoorzieningFocus op het bieden van een n

  • PumacilPlatform hijsplatform hydraulischAcht vereisten

    PumacilPlatform hijsplatform hydraulischAcht vereisten

  • Kaiserslautern.Elektrische liftAltijd

    Kaiserslautern.Elektrische liftAltijd

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!