Kracheh.50 kV-box type transformatorKwalitatief effect van versterkingsfase

  • vrijgavetijd:2022-08-13 23:07:32
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:164
  • Korte omschrijving:

    Kracheh.,De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikke

Artikel inhoud

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Dry type transformator bedrijf

Kracheh.Onderhoudsinhoud van de transformator

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Baja.Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.


Kracheh.50 kV-box type transformatorKwalitatief effect van versterkingsfase



Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd,Kracheh.Voordelen van olie ondergedompelde transformator, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales,Kracheh.Hoeveel kost de Europese boxtransformator, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

leveringlekkage van olie bij loopflens

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Door een slechte afdichting, in het algemeen,Kracheh.Illustratie van olieonderdompelde krachttransformator, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.


Kracheh.50 kV-box type transformatorKwalitatief effect van versterkingsfase



lekkage van olie bij loopflens

Norm voor inspectieTijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Hoe droge transformator te selecteren

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Kracheh.Na de test, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Look van olie van gietijzeren delen

Morrelgonj.Overige productinformatie
  • Santa Ana10 meter mobiele liftAnalyse van corrosiefouten

    Santa Ana10 meter mobiele liftAnalyse van corrosiefouten

  • Sevilla.transformator voor afvalvermogenHoe te kiezen

    Sevilla.transformator voor afvalvermogenHoe te kiezen

  • Cosenza.kgmVast hefplatformWelke misverstanden moeten worden vermeden bij onderhoud?

    Cosenza.kgmVast hefplatformWelke misverstanden moeten worden vermeden bij onderhoud?

  • Cosenza.kgmZwaar hefplatform vrachtwagenWat zijn de technische parameters van?

    Cosenza.kgmZwaar hefplatform vrachtwagenWat zijn de technische parameters van?

  • Dunakeszi.Zelfhydraulisch hefplatformProductiebeperking is minder dan verwacht, marktprijzen verzwak

    Dunakeszi.Zelfhydraulisch hefplatformProductiebeperking is minder dan verwacht, marktprijzen verzwak

  • peitaihoKleine 100kg elektrische liftKan een vervormd effect hebben

    peitaihoKleine 100kg elektrische liftKan een vervormd effect hebben

  • peitaihoOndergrondse garage hefplatformEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

    peitaihoOndergrondse garage hefplatformEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

  • peitaihoPlattformlifthier heeft

    peitaihoPlattformlifthier heeft

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!