Hajiganjtransformator voor stroombesparingHoe de prestaties te verbeteren?

  • vrijgavetijd:2022-08-13 17:43:23
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:561
  • Korte omschrijving:

    Hajiganj,Wiringwijze van droge transformator:De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel grot

Artikel inhoud

Wiringwijze van droge transformator:

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm,HajiganjProductie van recyclingstransformatoren, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Delmas.kgmII) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?


Hajiganjtransformator voor stroombesparingHoe de prestaties te verbeteren?



Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Visuele controle voor de controle van de transformator

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Productie van veiligheidGebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.


Hajiganjtransformator voor stroombesparingHoe de prestaties te verbeteren?



De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

KredietgarantieMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Voor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan % is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

HajiganjDe energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

lekkage van olie bij loopflens

Morrelgonj.Overige productinformatie
  • Ketaiworld.kgmHydraulisch hefplatform met vier kolommenWat zijn de kenmerken?

    Ketaiworld.kgmHydraulisch hefplatform met vier kolommenWat zijn de kenmerken?

  • Lublin.kgmElektrische draadliftEnergiebesparing en verbruiksvermindering is de toekomstige ontwikkel

    Lublin.kgmElektrische draadliftEnergiebesparing en verbruiksvermindering is de toekomstige ontwikkel

  • Lublin.kgmPlatformhefplatformWat zijn de aanhoudende stijgweerstand?

    Lublin.kgmPlatformhefplatformWat zijn de aanhoudende stijgweerstand?

  • Lublin.kgmZelfgemaakt liftplatformHoe wordt de oxidatiegraad beïnvloed?

    Lublin.kgmZelfgemaakt liftplatformHoe wordt de oxidatiegraad beïnvloed?

  • Lublin.kgmMobiel hefplatform van de aluminiumlegeringHoe u snel de indrukwekkende hoogten van de mar

    Lublin.kgmMobiel hefplatform van de aluminiumlegeringHoe u snel de indrukwekkende hoogten van de mar

  • Jiangxi.8-meter lift van aluminiumlegeringDirecte verkoopprijs

    Jiangxi.8-meter lift van aluminiumlegeringDirecte verkoopprijs

  • Douan.Recycler van transformatorenVoorzorgsmaatregelen voor gebruik en installatie

    Douan.Recycler van transformatorenVoorzorgsmaatregelen voor gebruik en installatie

  • Anaheim.Kleine vaste liftAnalyse van vooruitzichten voor industrieontwikkeling

    Anaheim.Kleine vaste liftAnalyse van vooruitzichten voor industrieontwikkeling

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!