Narsingdi.transformator met een hoge overbelastingscapaciteitIs geleidelijk een mainstream product g

  • vrijgavetijd:2022-08-12 23:03:29
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:76
  • Korte omschrijving:

    Narsingdi.,Exploitatie van gesmolten transformatorBij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel

Artikel inhoud

Exploitatie van gesmolten transformator

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Narsingdi.De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

Verminderde isolering

Laracheworld.kgmAnalyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).


Narsingdi.transformator met een hoge overbelastingscapaciteitIs geleidelijk een mainstream product geworden



Dry type transformator bedrijf

De energiebesparende analyse van transformatoren is altijd gebaseerd geweest op de vraag of de gebruikssnelheid van de transformatoren minder is dan een bepaalde standaardwaarde. Of transformatoren milieubeschermings- en energiebesparingsinstallaties zijn. Soms zijn dergelijke specificaties niet het besparen van elektromagnetische energie, maar het consumeren van elektromagnetische energie.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Proces van toepassingIn de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden,Narsingdi.Efficiëntie van de transformator, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, snijproces van ijzerchip,Narsingdi.Hebben droge transformatoren ventilatoren, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.


Narsingdi.transformator met een hoge overbelastingscapaciteitIs geleidelijk een mainstream product geworden



De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

StatistiekenVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is,Narsingdi.200 KVA-olie ondergedompelde transformator, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Narsingdi.Verbindingsgroep structuur van droge transformator

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Morrelgonj.Overige productinformatie
  • Catanzaro.Draagbare elektrische liftBeïnvloedende factoren van prijs

    Catanzaro.Draagbare elektrische liftBeïnvloedende factoren van prijs

  • Catanzaro.Klein hefplatformHoe te verkopen

    Catanzaro.Klein hefplatformHoe te verkopen

  • Catanzaro.Mobiel hydraulisch liftplatformVerbeter de efficiëntie van productie en verwerking

    Catanzaro.Mobiel hydraulisch liftplatformVerbeter de efficiëntie van productie en verwerking

  • Catanzaro.Lift van aluminiumlegeringAnalyse van problemen met toepassingseffecten

    Catanzaro.Lift van aluminiumlegeringAnalyse van problemen met toepassingseffecten

  • Jinyuan.3 meter kleine elektrische liftMateriaal is de sleutel tot het bepalen van de mate van aanpa

    Jinyuan.3 meter kleine elektrische liftMateriaal is de sleutel tot het bepalen van de mate van aanpa

  • Bafilo.Prijslijst van 315 KVA-box type transformatorSmeltmethode:

    Bafilo.Prijslijst van 315 KVA-box type transformatorSmeltmethode:

  • Gradbach menshingKleine automatische heftafelKan rimpels verminderen door het productieproces te beh

    Gradbach menshingKleine automatische heftafelKan rimpels verminderen door het productieproces te beh

  • Gradbach menshingDriewieler hefplatform voertuigBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoorwaarden

    Gradbach menshingDriewieler hefplatform voertuigBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoorwaarden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!