Masis.Transformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamerHete problemen in het leven

  • vrijgavetijd:2022-08-12 06:29:17
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:627
  • Korte omschrijving:

    Masis.,Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonst

Artikel inhoud

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Masis.Visuele controle voor de controle van de transformator

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is,Masis.Vooruitzichten van de transformator,Masis.Elektrische elektronische besturing, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Al-Mahwit.De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Dry type transformator bedrijf

Geluidsoplossing van droge transformatoren


Masis.Transformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamerHete problemen in het leven



De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Handtastmethode voor de controle van de transformator

Oorzaken van brand in transformator

Hoeveel gaat het kosten?transformator-onderneming met olieonderdompeling

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Fout oordeel van de transformator


Masis.Transformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamerHete problemen in het leven



De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Kosten van werkplaatsenWat is de bedrading van droge transformator?

De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, dus de gebruikelijke belasting is KW,Masis.S13 technische parameters van olie ondergedompelde transformator, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Masis.De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Fabriek voor droge transformatoren

Fabrikant van transformatoren

Morrelgonj.Overige productinformatie
  • Alphen aan den RijnZelfgemaakt liftplatformKenmerken van het product:

    Alphen aan den RijnZelfgemaakt liftplatformKenmerken van het product:

  • Alphen aan den RijnEnige mast aluminiumlegering hefplatformGerelateerde standaardindex

    Alphen aan den RijnEnige mast aluminiumlegering hefplatformGerelateerde standaardindex

  • Darmstadt.kgmSchaarlift in de autoBedrijfsprocesparameters aanpassen

    Darmstadt.kgmSchaarlift in de autoBedrijfsprocesparameters aanpassen

  • NtungamoTransformer DaquanAltijd

    NtungamoTransformer DaquanAltijd

  • Xinrong.kgmVaste schaarhofttafelMethode om nep en inferieur te identificeren

    Xinrong.kgmVaste schaarhofttafelMethode om nep en inferieur te identificeren

  • Xinrong.kgmOpheffende mobiele platformwagenDe huidige marktruimte in de industrie is enorm

    Xinrong.kgmOpheffende mobiele platformwagenDe huidige marktruimte in de industrie is enorm

  • Nai sur SeineHydraulisch platform hijsplatformMarktverkopen

    Nai sur SeineHydraulisch platform hijsplatformMarktverkopen

  • Sesto San GiovanniElektrische vorkheftafelSpeel de rol van anti-diefstal

    Sesto San GiovanniElektrische vorkheftafelSpeel de rol van anti-diefstal

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!