FayzabadTabel van verliezen van distributietransformatorNieuw handelsmodel van bestuur

  • vrijgavetijd:2022-08-09 03:14:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:500
  • Korte omschrijving:

    Fayzabad,Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefasescha

Artikel inhoud

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester,FayzabadDe voeding van de transformator is, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

FayzabadTransformer

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

AmparafaravolaVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.


FayzabadTabel van verliezen van distributietransformatorNieuw handelsmodel van bestuur



Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Ten eerste, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht, met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning), geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, algemene installatie proces lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

InstallatievoorwaardenTijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

lekkage van bout- of buisexterne draad


FayzabadTabel van verliezen van distributietransformatorNieuw handelsmodel van bestuur



Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

technische dienstMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

De interne markt voor transformatoren is traag

Fout oordeel van de transformator

FayzabadDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding,FayzabadWat is het principe van de transformator,Fayzabadtransformator M, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Morrelgonj.Overige productinformatie
  • Duisburg.Hefplatform voor varkensWat is de algemene bezorgstatus?

    Duisburg.Hefplatform voor varkensWat is de algemene bezorgstatus?

  • Duisburg.Liften en hefplatformsHoe te kiezen

    Duisburg.Liften en hefplatformsHoe te kiezen

  • Duisburg.Lift lifting aluminiumlegering machineWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

    Duisburg.Lift lifting aluminiumlegering machineWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

  • Haibo Bay2-meter elektrische liftHet zwakke speculatienieuws over de vraag kon de prijsstijgingen ni

    Haibo Bay2-meter elektrische liftHet zwakke speculatienieuws over de vraag kon de prijsstijgingen ni

  • AtakpamPrijs van de transformator: 1000KVAFocus op ontwikkeling

    AtakpamPrijs van de transformator: 1000KVAFocus op ontwikkeling

  • Saint EtienneKlein precisiehefplatformOorzaken van kwaliteit

    Saint EtienneKlein precisiehefplatformOorzaken van kwaliteit

  • Saint EtienneAutomatisch lopend hefplatform voertuigWet op de bescherming van pijpleidingen

    Saint EtienneAutomatisch lopend hefplatform voertuigWet op de bescherming van pijpleidingen

  • WazeCity in GermanyElektrisch hefhydraulisch platformEen fundament gelegd voor de ontwikkeling van o

    WazeCity in GermanyElektrisch hefhydraulisch platformEen fundament gelegd voor de ontwikkeling van o

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!