San Joaquin.kgmScb10 droge distributietransformatorInkoopbehoeften

  • vrijgavetijd:2022-08-01 23:16:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:73
  • Korte omschrijving:

    San Joaquin.kgm,lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeterFabrikant van transformatorenSan Joaquin.kgmDe isolatie t

Artikel inhoud

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Fabrikant van transformatoren

San Joaquin.kgmDe isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Huaquillas.kgmDaarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.


San Joaquin.kgmScb10 droge distributietransformatorInkoopbehoeften



transformator met olieonderdompeling

Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied,San Joaquin.kgmVoornaamste transformator van de windkwekerij, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Verbetering van de kwaliteitPlug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid,San Joaquin.kgmModel van droge transformator, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;


San Joaquin.kgmScb10 droge distributietransformatorInkoopbehoeften



Look van olie van gietijzeren delen

Uitvoerende normAls het volume van de transformator te klein is,San Joaquin.kgmWijze van koeling van de transformator, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

San Joaquin.kgmWat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Morrelgonj.Overige productinformatie
  • Kalish.1 ton vast hefplatformWat zijn de kenmerken van het product?

    Kalish.1 ton vast hefplatformWat zijn de kenmerken van het product?

  • Kalish.Handhefplatform vrachtwagen 10 meterInvoering van beschermingsmaatregelen

    Kalish.Handhefplatform vrachtwagen 10 meterInvoering van beschermingsmaatregelen

  • Nashville.Platform hijsplatform hydraulischNormen in materiaalkeuze

    Nashville.Platform hijsplatform hydraulischNormen in materiaalkeuze

  • Turku.Volledig elektrische zelfrijdende liftAnalyseer het ontwikkelingspad van de huidige industrie

    Turku.Volledig elektrische zelfrijdende liftAnalyseer het ontwikkelingspad van de huidige industrie

  • Turku.Twee ton hefplatformWaar moet op worden gelet bij het kopen?

    Turku.Twee ton hefplatformWaar moet op worden gelet bij het kopen?

  • Turku.Electrisch hefplatform van de liftVerkoop en winst zijn omgekeerd evenredig

    Turku.Electrisch hefplatform van de liftVerkoop en winst zijn omgekeerd evenredig

  • Turku.Platformladder van aluminiumlegeringWat is er nodig bij kwaliteitsinspectie?

    Turku.Platformladder van aluminiumlegeringWat is er nodig bij kwaliteitsinspectie?

  • Parijs17 meter liftWat zijn de superieure prestaties?

    Parijs17 meter liftWat zijn de superieure prestaties?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!